Ugrás a fő tartalomra

15 furcsa kérdés TAG

Sziasztok!

Tudom, tudom, már megint egy tag. Sajnálom.

#1. Milyen becenéven hív téged a családod?

Kriszti, babám, és egy rokonom régebben Tintikének hívott. Szerencsére leszokott róla. (Mennyire utálom!)

#2. Milyen furcsa szokásod van?

Néha arra gondolok, hogy vajon mit tennének az én helyzetemben Sherlock, Sheldon vagy Rae, illetve más kitalált karakterek, akik valószínűleg sosem jutottak volna odáig, mint én. (Csak Rae) Különböző arckifejezéseket gyakorlok a tükör előtt. Sokszor magamban beszélek. Kincsemnek szólítom a macskámat. Van, hogy ok nélkül nevetni kezdek, hogy megnézzem, mennyire hihető. Mindig elolvasom a könyvek első és utolsó sorát, míg a fülszöveget általában nem. Figyelem az embereket a buszon, és történeteket találok ki hozzájuk. Minden helyzetet előre megtervezek, csakhogy tudjam, hogyan sikerülhetett volna. Most csak ennyi jutott eszembe, de akad még pár. 

#3. Van valamilyen furcsa fóbiád?

Félek a babáktól. Ezt már párszor említettem. Nem divatból meg semmi, tényleg kiráz tőlük a hideg. (Betennék egy képet, de inkább nem keresek rá)

#4. Melyik az a zeneszám, amit titokban szeretsz jó hangosan hallgatni és énekelni?*

Attól függ, melyik az aktuális kedvenc. Például Radics Gigi Vadonatúj érzés című számát elég sokszor éneklem minden ok nélkül, pedig nem is szeretem. Vagy Wolf Kati Szerelem miért múlsz-át, esetleg a Radioactive-t. 

#5. Mi az ami téged nagyon idegesít, de másokat egyáltalán nem?

Mondjuk a körömfestés. Nem, nem csak, ha rólam van szó. Már az is idegesít, ha azt látom, hogy valaki elrontotta, elkaparta, leszedegette, vagy alapból rosszul vitte fel. Pedig én sem vagyok ügyesebb náluk, de azért zavar. Mást nem tudok mondani, mert nem tudom, hogy csak engem vagy másokat is kiborít-e.

#6. Miket csinálsz ha ideges vagy?

Hisztizek, megsértődöm, gúnyolódom, ingerlékennyé válok, rágom a körmömet, piszkálódom, húzogatom a hajamat, rágom a számat, folyton beszélek, aztán hallgatok, és rosszallóan pillantgatok körbe vagy rázom a fejem, illetve néha a sírás határán nevetni kezdek. Attól függ, hogy milyen típusú idegességről van szó. (Azért csinálok ennyi mindent, mert tudni akartam, milyen stresszcsökkentő hatással bírnak egyes pótcselekvések, így átmenetileg rájuk szoktam. Nos, átmenetileg...)

#7. Az ágy melyik oldalán alszol?

Bal.

#8. Mi volt az első plüss állatod és hogy hívták?

Azt hiszem, a legrégebben egy Pikachu plüssömet kaptam, aminek egyértelműen Pikachu a neve. (Obviously)

#9. Mi az az ital, amit mindig megrendelsz a Starbucksban?

Még sosem jártam Starbucksban. (Döbbent kiáltások)

#10. Mi az a szépségápolási dolog, amiről mindig prédikálsz, de sose tartod be?

Nem szoktam szépségápolási dolgokról prédikálni, mert nagyon béna vagyok minden ilyesmiben, de a legtöbbet amúgy sem tartom be, szóval mindegy.

#11. Melyik irányba szoktál állni a zuhanyzóban?

Kifelé nézek, mert másképp enyhe bezártság érzetem támad, meg amúgy is, az az oldal érdekesebb.

#12. Van valamilyen furcsa testi képességed?

Hát hogyne volna! Nincsen. 

#13. Melyik az a kaja, ami tudod hogy rossz, de akkor is eszed?

Erre inkább nem válaszolnék.

#14. Melyik mondat vagy kifejezés az, amit mindig használsz?

Ez mindig változó, hiszen a szókincsem bővül, és egyre több olyan szót fedezek fel, amit szeretnék rendszeresen használni. Gyakran mondom: jogos, tényleg, aha, igaz, mármint. Illetve: Egyetértek. Nem is értem. Ez felesleges. 

#15. Ideje aludni menni. Mit viselsz ilyenkor?

Pizsamát vagy hálóinget. Mikor mit.

*Csak, hogy tényleg titokban maradjon: Fitfth Harmony: Worth it és Bee Gees: Stayin' Alive. (Légy átkozott Hotel Transylvania 2 és Sherlock... ne, azért mégse.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

15 dolog, amit csak az Odaát fanok értenek

Sziasztok! Mostanában méltatlanul hanyagoltam a Sherlockot és az Agymenőket is (oh, istenem, ne tudjátok mekkora bűntudatom van emiatt. még a 9. évadot sem láttam, pedig mióta kijött már!), viszont annál több időm volt az Odaáttal foglalkozni. Összeszedtem hát néhány dolgot, amit tényleg csak azok érthetnek, akik nézik a sorozatot, illetve amelyek kiakasztanák azokat, akik nem. Tulajdonképpen sírva rohannának szentelt vízért meg papért, hogy na akkor kezdődjék az ördögűzés, míg mi halálos nyugalommal várnánk, míg a két Winchester vagy a Pokol Királya meg nem jelenik reverendában. A szívetek mélyén ti is tudjátok, hogy nem túlzok...

Sherlock Holmes összes ingyen

Sziasztok!  A mai bejegyzésben szeretnék segédkezet nyújtani mindenkinek, aki Sherlock Holmes rajongó, és sajnos nincs lehetősége arra, hogy megszerezze Doyle eme gyűjteményét (Hogy ki adhatta el ezt a kincset, nem tudom, de ezúton is megragadnám az alkalmat, hogy köszönetet mondjak érte.) Ennek a második kötetét azonban már tényleg nem lehet sehol sem megtalálni, ami szerintem nemcsak engem kerget őrületbe. És az még csak hagyján, hogy egybe nem lehet megkapni ezeket a novellásköteteket, de önálló kiadásban sem fellelhető egyik sem. (Na jó, ez nem teljesen igaz: A sátán kutyája című ismert darabot meg lehet venni, de A félelem völgyét már nem, továbbá a Sherlock Holmes esetnaplóját és a Sherlock Holmes: Az utolsó meghajlást sem.) . Úgy sejtem, ilyenből akad bőven, ugyanis én speciel tűvé tettem az egész világot a Sherlock Holmes összes története I. című darabért, és így is egyetlen egy darabot találtam belőle, méghozzá antikváriumi példányt. Miután hónapokig gyötrődtem azon, h

100 kérdés TAG

Sziasztok! Most egy kimerítően hosszú és nehéz taggel jöttem, gondolván, szeretnétek megtudni rólam olyan információkat, hogy éppen mit hallgatok, vagy hogy láttam-e már szellemet. Ugye izgatottak vagytok? Én mindenképpen, hiszen soha nem akartam elárulni nektek, hogy három év múlva tizenkilenc leszek. (Hallom a döbbent kiáltásokat.)